ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 



 

Η Εταιρεία “ ΥΔΑΣΠΗΣ  Ε.Ε. ” ιδρύθηκε απο τον Παναγιώτη Γεωργίοπουλο και βρίσκεται στο χώρο των μηχανολογικών κατασκευών από  το 1981.

Από τα πρώτα έργα μας είναι η κατασκευή του σαλέ στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού (Κελάρια).

H Εταιρεία μας αναλαμβάνει τη κατασκευή μηχανολογικών εγκαταστάσεων όσον αφορά την Ύδρευση , Αποχέτευση , Πυρόσβεση , Κλιματισμό , Ατμό, Πεπιεσμένο Αέρα, Καύσιμο αέριο σε όλο το φάσμα των οικοδομικών κατασκευών ( νοσοκομεία , αεροδρόμια , σταθμούς του μετρό , σιδηροδρομικούς σταθμούς , λιμάνια , βιομηχανικές εγκαταστάσεις , εμπορικά κτίρια, κατοικίες, κλπ.)

Η εταιρεία στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς , οι οποίοι επιβλέπουν κάθε στάδιο της κατασκευής , διενεργούν ελέγχους ποιότητας επιβεβαιώνοντας με όλες τις δυνατές μεθόδους, ότι καθ ‘όλη τη διάρκεια της κατασκευής οι διαδικασίες  συμμορφώνονται με την αναγκαία νομοθεσία(περιβαλλοντικές προδιαγραφές και ποιότητα).

Η εταιρεία διαθέτει επίσης καλά οργανωμένα συνεργεία , άρτια εκπαιδευμένα και πλήρως εξοπλισμένα , ικανά να λειτουργούν ανεξάρτητα, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις χρονικές και ποιοτικές απαιτήσεις του κάθε έργου.

Το τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της εταιρεία μας συμμετέχει σε σεμινάρια ασφάλειας εργασίας και υγιεινής σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αρμόδιος για τα θέματα της ασφάλειας και υγείας είναι ο τεχνικός ασφάλειας της εταιρείας.

Ο τεχνικός εξοπλισμός της εταιρίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων : αυτοκινήτα μεταφοράς προσωπικού, φορτηγά μεταφοράς υλικών, ανυψωτικά μηχανήματα, μηχανήματα διανοίξεως οπών σε μπετόν (καροτιέρες), τόρνους – βιδολόγους, ηλεκτροκολλήσεις, οξυγόνα και άλλα βαρέως τύπου εργαλεία.

Η εταιρεία μας πληροί όλες τις απαιτήσεις για τον έλεγχο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω εκπαιδευμένου προσωπικού, με τη χρήση πιστοποιημένων οργάνων – μηχανημάτων και την τήρηση αρχείων δεδομένων.

Με την σιγουριά της πολύχρονης και δοκιμασμένης σχέσης μας με τους μεγαλύτερους προμηθευτές υλικών, έχουμε τύχει όλα αυτά τα χρόνια της αναγνώρισης και της εμπιστοσύνης των σημαντικότερων τεχνικών εταιρειών της χώρας μας.